Priser och betalning

Alla produkter visas med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Ångerrätt och Returer

Karta & Kompass följer de direktiv som finns i distanshandelslagen avseende bland annat konsumentens ångerrätt.

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Du har inte ångerrätt om:
Om varan har tydliga tecken på att den är använd, att du själv skadat varan eller liknande.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av vårdslöshet förlorar du ångerrätten.

Garantier och service
Om varan är trasig när du mottagit den, informera då oss direkt så ersätter vi varan.

Tryckfel

Vi reserverar oss för tryckfel och felprissättningar på sajten och förbehåller oss rätten att avslå ordrar.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Betalningsätt och villkor

På vår hemsida kan du betala med: kort, faktura, direktbetalning och delbetalning. När du betalar via Klarna handlar du tryggt och enkelt. Fakturan aktiveras när varorna är skickade. Vid köpet görs en mikroupplysning för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter behandlas då i enlighet med personuppgiftslagen och du kan komma att användas för marknadsföring och erbjudanden av tjänster. Om betalningen uteblir kommer en påminnelseavgit på 50,00kr samt dröjsmålsränta om 25.50%. Ladda ner dina fakturor från Klarna.se. När du väljer faktura kommer fakturan att skickas via email.

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Returer

Karta & Kompass erbjuder fria returer på varor som är oanvända. Luktar de parfym/tvättmedel eller är synligt använda kommer vi ej att återbetala eller byta mot ny produkt. Är produkten defekt från början kommer vi att återbetala, detta gäller även om vi skickat fel.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Vi erbjuder fria returer om varan är i helt nytt skick.

 

Stäng meny
×
×

Kundvagn